Mieke Garnaal 2019 voorgesteld in Oostduinkerke

Het schepencollege met de nieuwe Mieke en eredames. © foto ED
Redactie KW

Dit jaar is de zeventigste editie van het Garnaalfeest en de kandidaten Mieke Garnaal met eredames worden tijdens deze feesteditie voorgesteld door de paardenvissers zelf.

Het zijn immers drie vriendinnen van actieve paardenvissers die zich geroepen voelen om het kroontje over te nemen van Laura, Febe en Chloë. Mieke Garnaal wordt Elouise Calcoen (21). Na een sabbatjaar als verkoopster, behaalde Elouise haar diploma als verantwoordelijke kinderopvang en werkt momenteel als kinderbegeleider. Haar grootste passie zijn paarden en zij belandde zo bij paardenvisser Gregory Debruyne. Elouise is ook actief lid van de KLJ Beauvoorde.

Katrien Terryn (26) is afgestudeerd in Bedrijfsmanagement-financiën en sloot haar studies af met een jaar in Cambridge. Als kind van de zee is Katrien een fervente hobbysurfster. Haar liefde voor paarden bracht haar bij de paardenvissers en vooral bij Dominique Vandendriessche. Celeste Vandersteene (22) sluit het trio af. Zij studeerde af als kapster maar haar liefde voor dieren bracht haar in contact met paardenvisser Yoshi Delancker.

De aanstelling van Mieke Garnaal met erdames vindt plaats op vrijdag 21 juni in de feestzaal Witte Burg.

(ED/foto ED)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier