Bij het binnenkomen in het centrum stond de vlag van Middelkerke bij een foto van de schepen. De plechtigheid vond plaats in de bovenzaal en werd coronaproof in intieme kring gehouden. Na de plechtigheid kreeg de bevolking van Middelkerke nog de gelegenheid om de urne te groeten.

Eddy Van Muysewinkel was in de vorige legislatuur OCMW-raadslid in Middelkerke en deze legislatuur was hij schepen Openbare Werken en Cultuur. "Hij was mijn compagnon de route", liet burgemeester Jean-Marie Dedecker optekenen.

(PBM/foto LC)

Bij het binnenkomen in het centrum stond de vlag van Middelkerke bij een foto van de schepen. De plechtigheid vond plaats in de bovenzaal en werd coronaproof in intieme kring gehouden. Na de plechtigheid kreeg de bevolking van Middelkerke nog de gelegenheid om de urne te groeten. Eddy Van Muysewinkel was in de vorige legislatuur OCMW-raadslid in Middelkerke en deze legislatuur was hij schepen Openbare Werken en Cultuur. "Hij was mijn compagnon de route", liet burgemeester Jean-Marie Dedecker optekenen. (PBM/foto LC)