Meulebeke heeft dankzij Véronique Sagaert een ‘Hairexpert Certified Salon’

© Luc
Redactie KW

Véronique Sagaert mag haar zaak in de Paanderstraat 25a voortaan een ‘Hairexpert Certified Salon’ noemen. Deze onderscheiding krijgen kappers als ze voldoen aan een aantal strenge voorwaarden op vlak van opleiding, service, kennis en duurzaamheid.

Véronique Sagaert: “Ik startte mijn kapsalon op 3 november 1981. Al die tijd ben ik echt gepassioneerd gebleven door de uitdagingen van mijn beroep. Ik volg nog altijd zoveel mogelijk nieuwe opleidingen, ik hou eveneens de productenkennis op peil want momenteel werken we vooral met natuurlijke producten. Ik volgde een mentoropleiding bij de Unie van Belgische Kappers zodat ik mijn stagiairs zo goed mogelijk kan bijsturen. De service die je verleent, wordt eveneens onder de loep genomen. Bijscholingen zijn belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwe trends, vooral op vlak van knip- en kleurtechnieken verandert er heel wat. Kortom dit certificaat is het bewijs dat je werkelijk bezig bent met je beroep. Het houdt een grote meerwaarde in.” (LB)

Het kapsalon is dagelijks open van 8 tot 19 uur (tot 18 uur op dinsdag en tot 16 uur op zaterdag). Het is gesloten op zon- en maandag. Op afspraak: 051 48 74 35.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier