Meulebeekse dansgroep Folle et Fou maakt dansfilm

De urban-dansgroepen +12- en +15-jarigen samen met bestuursleden van Folle et Fou.© LB
De urban-dansgroepen +12- en +15-jarigen samen met bestuursleden van Folle et Fou.© LB
Redactie KW

De dansfilm is een alternatief voor de geplande wandeling van 22 mei. Door de coronamaatregelen kunnen niet alle plannen gerealiseerd worden.

Dansgroep Folle et Fou plande voor zaterdag 22 mei een ‘danswandeling’ met als thema De Vier Natuurelementen. Een vast circuit doorheen het domein Ter Borcht in bubbels van maximaal 50 toeschouwers en onderweg een aantal danslocaties waar telkens een drietal dansgroepen in hun bubbels dansen zouden de ouders het kunnen van hun kinderen verrassen.

Lieve Germonprez, Folle et Fou: “Wat de afsluiter zou worden van een geslaagd dansjaar in uiterst moeilijke condities werd echter afgekeurd door het gemeentebestuur. Alles was tot in de puntjes uitgewerkt zodat het geheel in uiterst veilige omstandigheden kon verlopen. We stellen het event nu uit tot in september en richten nu een alternatief in door een dansfilm te maken waarin elke danser optreedt in zijn/haar eigen dansbubbel. De ouders ontvangen dan de film zodat ze de dansvorderingen van hun kinderen kunnen zien.”

(LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten