Meulebeekse Berenfeesten zijn een muzikale voltreffer

© WD
Redactie KW

Onder een stralende zon vonden de Berenfeesten een week vroeger plaats dan gewoonlijk. Dat had wel geen invloed op de bezoekers die na het BK wielrennen massaal aanwezig waren.

Er werd in de voormiddag begonnen met de riddering van Frida Devlamynck in de Orde van de Grote Beer. Dat werd gevolgd door een druk bijgewoond aperitiefconcert opgeluisterd door The Cabs. Het muzikale gedeelte werd geopend door de Meulebeekse heavy metal band Wuk? die voor de gelegenheid gesmaakte covers naast eigen werk bracht op Bère Total.

Op het hoofdpodium stonden achtereenvolgens Harry Hagger en Steve Tielens die de ambiance probeerden te brengen. Daarna was het de beurt aan de Nederlandse groep The Pinheads die speelden in het park. Ook Rewind Fast Forward en DJ Yolotanker speelden daar. Ondertussen trad De Vlaanderen Boven Band met Gene Thomas en gastvedetten Wim Soetaer en Barbara Dex op. Dat gebeurde op het hoofdpodium.

Daarna volgde de prijsuitreiking van de MBChallenge gewonnen door de Chiro jongens uit Meulebeke. Dan volgde de topact van de avond: Les Truttes. En ook Regi speelde een set. Op het andere podium speelde daarna 2 Fabiola. Net zoals de start door een Meulebeekse band werden de feesten afgesloten door een Meulebekenaar. DJ Mathieu draaide liedjes van meerdere genres tot in de late uurtjes.

(WD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier