MetaRelax Ostend Night Run schenkt 12.500 euro aan vzw De Bezaan

Op zaterdag 26 september 2015 was er de eerste editie van de Ostend Night Run. Met meer dan 2.000 deelnemers over de drie afstanden bleek de eerste editie een groot succes.

Een deel van de opbrengst van de run ging naar Scoutsvereniging Sint-Jan, die een cheque van 1.000 euro in ontvangst mocht nemen, mede voor hun onmisbare logistieke hulp bij de organisatie van het event en de afterparty. Een tweede cheque ging naar vzw De Bezaan die zich inzet op het zelfstandig wonen voor mensen met een geestelijke beperking. Zij namen maar liefst 12.500 euro in ontvangst.

Tevens werden de laureaten gehuldigd voor hun prestatie tijdens Ostend Night Run.

Voor de zeven km was de eerste plaats voor BPost (Aplha Team 2), de tweede plaats ging naar Dovy Keukens en als derde eindigde DM & S Communications. Ook de 14 km kende drie laureaten. Eerste plaats ging naar BZIO/IMBO Oostende; de tweede plaats naar BPost (Runners Team) en de derde ging naar CM (Team Uno). Voor de 21 km eindigde CM (Team One) op de eerste plaats, AG Haven Oostende op de tweede plaats en Keuringsbureau Motorvoertuigen Oostende eindigde als derde.

Ondertussen ligt de datum voor de tweede editie al vast op 24 september. De organisatie liet weten dat het zeker de moeite zal zijn om deel te nemen, aangezien de beleving nog beter zal zijn dan de voorbije editie.

(JR)

>> Info: www.ostendnightrun.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.