Met opening ‘Den IJzer’ is Vleteren vakantiewoning rijker

© RVL
Redactie KW

Charlotte Demuynck opende in de Elzendamme een prachtig gerenoveerd vakantiehuis.

“Ik kocht dit huis samen met mijn man, Frederick Masschelein. Toen was het nog in bouwvallige staat. Ik had al een vakantiewoning in Pollinkhove en kreeg zo de smaak te pakken om ook deze ruïne om te toveren tot een leuke vakantielocatie. De woning werd volledig gestript en biedt nu plaats aan twaalf volwassenen en twee kinderen”, vertelt Charlotte enthousiast.

Tuin met trampoline

Het huis bestaat uit een grote leefruimte met open keuken en zes slaapkamers, waarvan er vijf een eigen badkamer hebben. Buiten is er een gezellig ruim terras met schitterend uitzicht over de open velden en ‘de broeken’. De kinderen kunnen naar hartenlust ravotten in het grasveld met een grote ingebouwde trampoline.

“Ik heb zelf een gezin met drie kindjes, Léon (7), Jules (6) en Amélie (2), en weet hoe moeilijk het soms is om een vakantiewoning te vinden die beantwoordt aan de eisen van de kleine pagadders maar tegelijk ook rust biedt aan de ouders. Bovendien is er van alles te beleven in de omgeving. Vleteren is gekend voor zijn talrijke fiets -en wandelroutes, de brouwerijen en het dierenpark Zonnegloed. De zee, Plopsaland en Bellewaerde zijn van hieruit heel vlot bereikbaar en de West-Vlaamse heuvels zie je vanuit het venster”, lacht Charlotte. (RVL)

Meer informatie: via vakantiewoningdenijzer@telenet.be of Charlotte Demuynck 0473 56 44 30.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier