Met de gocart op stadsbezoek

Schepen Griet Vanryckegem, Schepen Virgini Breye en Schepen Herman Ponnet stelden in het bijzijn van Cindy Buyck van de Dienst Toerisme de huur van gocarts voor in het kader van 'Boulevard Solar'. © (Foto WO)
Redactie KW

“Vanaf vandaag kan men in het kader van ‘Boulevard Solar’ in Menen een gocart huren om de stad mee te verkennen. Dat is een van onze 40 activiteiten die we deze zomer in Menen organiseren”, vertelt schepen van Cultuur Griet Vanryckegem.

De gocarts huren bij de Dienst Toerisme kan tot en met zondag 23 augustus tegen de prijs van 15 euro, per bijkomend uur betaalt men 10 euro extra. Verken je liever de stad met een gids dan zijn er drie dagen uitgestippeld waar men de rondrit kan maken met een gids die je opwacht ter hoogte van het Stadsmuseum ‘t Schippershof en wel op 25 juli, 1 en 8 augustus, telkens tussen 14 en 18 uur. Vooraf moet er wel gereserveerd worden via het webformulier op www.menen.be.

Postkaarten Toerisme

Vlnr Schepen Griet Vanryckegem, Henri Defauw (derde prijs), Schepen Herman Ponnet, Krist Hooghe (tweede prijs), Johan Vandamme (eervolle vermelding), Gino Verhaeghe (winnaar), Schepen Virgini Breye en Jacques Reberez (eervolle vermelding).
Vlnr Schepen Griet Vanryckegem, Henri Defauw (derde prijs), Schepen Herman Ponnet, Krist Hooghe (tweede prijs), Johan Vandamme (eervolle vermelding), Gino Verhaeghe (winnaar), Schepen Virgini Breye en Jacques Reberez (eervolle vermelding).© (Foto WO)

Schepen van toerisme Virgini Breye maakte ook de prijswinnaars bekend van de fotowedstrijd toerisme. De winnende foto’s werden op postkaarten afgedrukt en zijn gratis verkrijgbaar in het stadhuis en in de toeristenschop van het stadsmuseum t Schippershof. Gino Verhaeghe won de eerste prijs met Leiebrug. Krist Hooghe en Henri Defauw werden tweede en derde, terwijl er eervolle vermeldingen waren voor Paul Vanhautte, An Vanhaute, Jacques Reberez, Christian Decoene, Vanessa Thery , Jan Vanhulle en Johan Vandamme.

(WO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.