https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Melissa uit Rollegem-Kapelle opent webshop met baby- en kinderartikelen

Melissa Trogh met haar dochtertje Estelle Depraetere.©jan_stragier;Jan Stragier Jan Stragier
Melissa Trogh met haar dochtertje Estelle Depraetere.©jan_stragier;Jan Stragier Jan Stragier
Bert Feys
Bert Feys Medewerker KW

Melissa Trogh uit Rollegem-Kapelle start met Freule een eigen webshop voor baby- en kinderartikelen. Ze kiest daarbij bewust voor duurzame en ecologische producten.

Melissa Trogh (36) werkt als bediende bij een verzekeringsmakelaar, maar speelt toch al enkele jaren met het idee om een online babyspeciaalzaak op te starten. “Met Brend (16) en Estelle (7) hebben mijn man Jelle en ik twee kinderen. Tijdens hun jonge kinderjaren gingen we zelf bewust op zoek naar materialen die rust uitstraalden en waarbij ze zich op hun gemak voelden.” Toch start Melissa nu pas met een eigen webshop, maar ze weet precies wat ze wil. “Met Freule spitsen we ons toe op baby’s en kinderen tot 6jaar. Op www.freule.be kan je onder andere speelgoed, verzorgingsproducten, boekentassen en eetgerei kopen.”

Ecologisch

“Elke ouder wil dat zijn of haar kind in contact komt met veilige, duurzame producten en dat die ook door de broertjes of zusjes gebruikt kunnen worden. Daarom kozen we ecologische materialen uit.” Zo kunnen klanten bij Freule terecht voor rugzakken gemaakt van gerecycleerde petflessen en ook houten speelgoed maakt deel uit van het aanbod. “Houten speelgoed is nu weer helemaal in”, aldus Melissa, die van oorsprong uit Vlaams-Brabant komt, maar al twaalf jaar in Rollegem-Kapelle woont. Een fysieke winkel komt er niet. “Meer en meer mensen kopen hun spullen online. Ik doe dat zelf ook steeds vaker. De keuze voor een webshop is dan ook een keuze voor de toekomst”, zegt Melissa. De producten worden thuis geleverd, dat kan zelfs gratis binnen een straal van tien kilometer. (BF)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten