Melissa en Nik openen traiteurzaak JE Eetwinkel

Nik Van Belle en Melissa Devoghel voorzien Sint-Andries binnenkort van diverse lekkere, verse maaltijden in JE Eetwinkel. (foto Davy Coghe)© Davy Coghe
Nik Van Belle en Melissa Devoghel voorzien Sint-Andries binnenkort van diverse lekkere, verse maaltijden in JE Eetwinkel. (foto Davy Coghe)© Davy Coghe
Redactie KW

Nik Van Belle en Melissa Devoghel, tot voor kort uitbaters van gastronomisch restaurant La Bouffée in Damme, starten op dinsdag 6 april aan de Gistelse Steenweg met JE Eetwinkel, vernoemd naar dochters Jana en Elena.

Het ondernemend Brugse koppel Nik Van Belle (36) en Melissa Devoghel (35) start op dinsdag 6 april een nieuw horeca-avontuur. De voormalige uitbaters van restaurant La Bouffée gaan dan immers van start met JE Eetwinkel.

Gemengde gevoelens

“De naam bestaat uit de eerste letters van de namen van onze dochtertjes Jana en Elena”, vertelt Melissa. “ Het is immers voor een groot stuk voor hen dat we deze nieuwe stap zetten. Een gezin met twee jonge kinderen combineren met een horecazaak waar je tot ’s avonds laat actief moet zijn, het is niet evident.”

“Wij woonden niet bij La Bouffée in Damme toen we het uitbaatten. Na de laatste shift en de opkuis moest ik dus nog telkens terug naar Sint-Andries, waar we wonen”, vult Nik aan. “We hebben La Bouffée natuurlijk wel met gemengde gevoelens stopgezet, want we hebben er graag en goed gewerkt. Na al die jaren zal ik Damme ook wel missen . Eerst werkte ik er in Den Heerd en daarna in dienst bij de vorige uitbating op het adres van La Bouffée. In 2013 zijn we er voor onszelf begonnen.”

Verse maaltijden

Nu zetten Melissa en Nik dus een nieuwe stap, die het iets gemakkelijker maakt om gezin met werk te combineren. “We doen het met veel overtuiging. Ook in de nieuwe traiteurzaak, die we dus eigenlijk liever eetwinkel noemen, zullen we ons heel hard inzetten”, vertelt Nik. “ Met JE Eetwinkel richten we ons op een zo ruim mogelijk publiek, maar zeker op mensen met een druk leven die weinig tijd hebben om te koken maar die toch graag genieten van lekker eten. Of mensen die gewoon even geen zin hebben om te koken. Voor hen willen we lekkere, verse maaltijden aanbieden.”

“We bieden telkens een pasta van de week aan, net als een handige schotel van de week – in de eerste week zal dat een brocollischotel zijn – die gemakkelijk per gewenste hoeveelheid te verkrijgen is. Ook diverse soepen zijn steeds verkrijgbaar. Daarnaast is er een dagelijks wisselende lunch op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Er zijn ook verzorgde, meer uitgebreide weekendmenu’s voor wie volop wil genieten . Zo kan vanaf deze week al ons paasmenu besteld worden, met een hapje, een voorgerecht, een vis- en een vleesgerecht en een dessert. Ook een uitgebreid hapjesassortiment per twee personen is mogelijk.” (PDV)

Meer info: www.je-eetwinkel.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.