Melanie uit Roeselare zorgt met Camillus voor Donders Lekkere Dessertdoos als troost

Melanie Vanstaen van Camillus maakt verwendoosjes om de coronaperiode makkelijker door te komen. (foto SB) © Stefaan Beel
Redactie KW

Melanie Vanstaen van het cateringbedrijf Camillus heeft dé oplossing gevonden om in deze lockdownperiode in een kleine bubbel toch een culinaire verwennerij te kunnen nuttigen. Haar Donders Lekkere Dessertdoos kan je online bestellen en op zondag ophalen.

Camillus maakt al enige tijd naam als net dat ietsje aparte cateringbedrijf. “We durven ons zonder blozen het meest duurzame cateringbedrijf noemen want we koken en bakken zoveel mogelijk met lokale producten”, vertelt Melanie Vanstaen die ook marktverantwoordelijke is van de Lokaalmarkt Roeselare. Normaal zet het bedrijf in op banketten voor onder andere babyborrels, doopfeesten, communie- en lentefeesten of afterteas. Onlangs lanceerde ze haar Donders Lekkere Dessertdoos. “Het wil een alternatief bieden voor het klassieke stuk taart bij de koffie op zondagnamiddag of voor die mensen die iemand willen verwennen in hun eigen bubbel.”

“Onze verwendoos bevat vijf mini-dessert wat samen een redelijk omvangrijk gerechtje betekent. Eerst was het enkel de bedoeling om deze doosjes te laten terechtkomen bij kansarmen in de stad. We contacteerden de mensen van de Godelieveparochie die banden hebben met het sociaal project T’Hope. Zo komen we aan adressen waar we op zondag ons verwendoosje kunnen leveren.”

“Maar we hebben het project meteen ruimer opgevat. Iedereen kan zo’n doosje bestellen. We houden ons wel aan de verdeling 4 op 1. Voor elke vier doosjes die we verkopen leveren we er eentje bij een kansarm persoon of gezin. De actie loopt nog tot eind 2020.”

“Praktisch kunnen de mensen hun verwendoos bestellen tot en met vrijdag. Op zondag kunnen ze hun bestelling afhalen tussen 10 en 11.30 uur in de Hellestraat 18. Eén doosje kost 9 euro. Meer info en bestellen kan op 0485-846119 of via info@camilluskookt.be (BCR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier