Meisjes van plezier steunen Rode Duivels in Brugge

Stefan Vankerkhoven

Op een voormalig ‘huis van ontucht’ in Brugge prijkt bij wijze van flauwe grap een Belgische vlag van de Rode Duivels. Steunen de meisjes van plezier ook Hazard & co ?

Een voormalig brandweerofficier – een spuitgast – stuurde ons bijgaande foto. Die toont een leegstaande, riante villa die volgens onze informant vroeger dienst deed als bordeel. Ze bevindt zich in elk geval op de juiste plaats : de kruising van de Ontmijnerslaan (sic!) met de Magdalenastraat (de patrones van de prostituees) in Sint-Andries.

Inmiddels staat deze ruime woning al maanden te huur. Onlangs heeft een flauwe grapjas onder het plakkaat van het vastgoedagentschap een balk getimmerd met het opschrift ‘hoerekot’. Een verwijzing naar de vorige bestemming, in de hoop op een snellere verhuring ?

Deze week prijkt er ook een Belgische driekleur op. Kwestie van onze Rode Duivels te steunen voor hun wedstrijd tegen Brazilië. Of zijn de meisjes van plezier én hun vaste klanten grote fans van Eden Hazard, Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku ? Go Belgium go!

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.