Meifoor Brugge pakt uit met tal van nieuwigheden

© GF
Redactie KW

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 2 juni is er in Brugge de volgende editie van de Meifoor in Brugge. De honderdtal attracties krijgen een plaats op het Zand, Beursplein (waar ook een evenementenzone komt), Koning Albertpark en Simon Stevinplein.

Er wordt uitgepakt met heel wat nieuwigheden op de Meifoor. Zo zullen ze volgende week maandag bekend maken welke twee nieuwe attracties naar de kermis in Brugge komen en zal de openingsavond er totaal anders uitzien qua programma. Nu is er dit jaar voor de Brugse kinderen tussen 4 en 12 jaar (die een brief thuis krijgen) één uur gratis kermis tussen 17 en 18 uur. Ze mogen op elke attractie één maal. Daarna is er op het Beursplein een optreden van de Ketnet Band. De avond wordt traditioneel afgesloten met vuurwerk.

Nog nieuw is de Flosjfuif om meer tieners aan te trekken naar de kermis. Ze zijn welkom om het Berusplein op 17 mei van 18 tot 21 uur. Tal van dj’s zorgen die avond voor de passende muziek. Verder is er nog een familiedag op 22 mei en een verminderde prijsdag op 31 mei. De zaterdagmarkt tijdens de Meifoor vindt plaats op en rond het Beursplein en de kant Vrijdagmarkt. Op vrijdag 10 mei zal schepen Pablo Annys de foor openen samen met de winnaars van de tekenwedstrijd waarvoor 1736 inzendingen waren binnen gekomen.

(SR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier