Vanaf vandaag (maandag 23 maart, red.) zullen de drie radiozenders telkens om 20.30 uur een tweetal nummer draaien die de luisteraars kunnen meezingen. "We realiseren ons meer dan ooit hoe belangrijk het is om verbonden te blijven met elkaar", zegt Andy Degryse van Radio Bingo. "We willen de mensen via muziek met elkaar verbinden in deze moeilijkere tijden. En eveneens de zorgverleners bedanken voor hun inzet door luisteraars te laten meezingen."

Luisteraars kunnen ook suggesties doorsturen aan de radiostations. "En ons meteen ook vertellen waarom ze voor een bepaald nummer kiezen en voor wie het bedoeld is. De komende weken brengen we ook veel regionale informatie over de coronamaatregelen. Niet enkel door de hogere overheden, maar ook op gemeentelijk vlak."

Vanaf vandaag (maandag 23 maart, red.) zullen de drie radiozenders telkens om 20.30 uur een tweetal nummer draaien die de luisteraars kunnen meezingen. "We realiseren ons meer dan ooit hoe belangrijk het is om verbonden te blijven met elkaar", zegt Andy Degryse van Radio Bingo. "We willen de mensen via muziek met elkaar verbinden in deze moeilijkere tijden. En eveneens de zorgverleners bedanken voor hun inzet door luisteraars te laten meezingen."Luisteraars kunnen ook suggesties doorsturen aan de radiostations. "En ons meteen ook vertellen waarom ze voor een bepaald nummer kiezen en voor wie het bedoeld is. De komende weken brengen we ook veel regionale informatie over de coronamaatregelen. Niet enkel door de hogere overheden, maar ook op gemeentelijk vlak."