Meer waterplezier in zwembad De Kouter

Het recreatiebad blijft na de herfstvakantie, behalve op maandag, elke dag open. © MD
Redactie KW

Omdat het vrijetijdsaanbod door de verstrengde coronamaatregelen steeds beperkter wordt, wil de stad Poperinge alle faciliteiten van het Sport- en Recreatiebad De Kouter volledig openstellen om toch zo veel mogelijk ontspanning en sport aan te bieden, geeft Sportschepen Marjan Chapelle (Samen) aan.

Tijdens de herfstvakantie kan je elke dag baantjes zwemmen van 7 tot 12.45 uur en van 17.45 tot 20.45 uur. Vanaf 13.30 uur kan je genieten van de wellness en aquafun, tot 20.45 uur.

“De whirlpool en Turkse stoomhut blijven gesloten volgens het ministerieel besluit, daarom krijg je 1 euro korting op je dagticket voor recreatiezwemmen”, vertelt de schepen.

Gratis voor jonge kinderen

Ook na de herfstvakantie blijft het recreatiebad elke dag open, behalve op maandag. Op woensdag is dat vanaf 13.30 uur, maar ook op andere weekdagen kan je er nu meteen na schooltijd, om 16 uur, terecht. Zo kunnen gezinnen met jonge kinderen extra waterplezier beleven.

Als steuntje in de rug krijgen kinderen tot 6 jaar op die schoolweekdagen gratis toegang tussen 16 en 17.30 uur. Daarna is het instructiebad voorbehouden voor zwemlessen en aquafit.

Baantjeszwemmen in schoolweken gebeurt buiten de schooluren, tussen 7 en 8.45 uur, tussen 11.45 en 12.45 uur, en tussen 15.45 en 20.45 uur. (AHP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier