Meer dan 50 BV’s willen voor het goede doel met u op restaurant

Interesse in een tête-à-tête met Cilou Annys of Phaedra Hoste, of bij een lekker gerechtje eens van gedachten wisselen met Fredje Deburghgraeve of Michel Preud’homme? Het kan dankzij de benefietactie Dine With A Star.

Bekende Vlamingen zoals Showbizz Bart, Jean-Marie Pfaff en Jani Kazaltzis, staan te popelen om met jullie op restaurant te gaan. © GF

Marlène de Wouters kon meer dan 50 Bekende Vlamingen om het project ‘Dine with a Star’ in Vlaanderen te ondersteunen. In heel België zullen 95 etentjes met sterren vanaf zondag 26 april tot en met zondag 6 mei om 21.30 uur geveild worden via eBay. De etentjes vind je via de zoekterm ‘dinestar’. De hoogste bieder wint een ‘dinner with a star’ in het Dock’s Café in Antwerpen.

Face for Children in Need

De opbrengst gaat naar het project ‘FACE for Children in Need’, een vzw voor straat- en weeskinderen uit onder andere Caïro. Tussen de BV’s ook enkele ‘West-Vlamingen’, zoals Arne Quinze, Cilou Annys, Frederik Deburghgraeve, Marc Coucke, Michel Preud’homme, Phaedra Hoste en Robert Van De Walle. Andere bekende namen zijn onder andere ‘den John’, Steven Defour, Eric Van Looy, Eddy Merckx en Peter Van de Veire.

Samenleggen om te bieden is mogelijk. Het diner is immers geldig voor vijf personen of anders gesteld, bieders zitten met hun vier én een bekende publieke persoonlijkheid – sommige komen als duo en dan bestaat het gezelschap dus uit zes gasten – samen aan tafel in Dock’s Café. Elk bod voor zo’n diner in drie gangen met inbegrip van aperitief en wijnen start op eBay aan minstens 300 euro per tafel. De datum zal in samenspraak met de agenda van de BV worden bepaald.

(FJA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.