Deze onopzettelijke brandstichtingen bevatten zowel woning- als bedrijfsbranden. Zowel slecht functionerende zonnepanelen als oververhitte schoorstenen en onoplettendheid waren hiervan de oorzaak.

Tevens werden de hulpdiensten diverse malen opgeroepen voor het verbranden van (tuin)afval. Door het coronavirus lijkt de voorjaarsschoonmaak en alles wat hierbij hoort vroegtijdig begonnen.

De politiezone Polder roept daarom op om dubbel voorzichtig te zijn en alle regels in verband met het maken van vuur te respecteren. Door het coronavirus worden de hulpdiensten nu al op de proef gesteld en kan deze extra te vermijden belasting zowel voor politie als brandweerdiensten, die ook de dienst 100 leveren, absoluut gemist worden. Wij verzoeken dan ook iedereen om alle richtlijnen van de overheden op te volgen.

Deze onopzettelijke brandstichtingen bevatten zowel woning- als bedrijfsbranden. Zowel slecht functionerende zonnepanelen als oververhitte schoorstenen en onoplettendheid waren hiervan de oorzaak. Tevens werden de hulpdiensten diverse malen opgeroepen voor het verbranden van (tuin)afval. Door het coronavirus lijkt de voorjaarsschoonmaak en alles wat hierbij hoort vroegtijdig begonnen.De politiezone Polder roept daarom op om dubbel voorzichtig te zijn en alle regels in verband met het maken van vuur te respecteren. Door het coronavirus worden de hulpdiensten nu al op de proef gesteld en kan deze extra te vermijden belasting zowel voor politie als brandweerdiensten, die ook de dienst 100 leveren, absoluut gemist worden. Wij verzoeken dan ook iedereen om alle richtlijnen van de overheden op te volgen.