Meense fietsster raakt ernstig gewond na aanrijding met auto

© CLL
Redactie KW

Vanmorgen raakte een 44-jarige vrouw ernstig gewond nadat ze in de Dronckaertstraat werd aangereden door een wagen. Ze werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar haar toestand ondertussen is gestabiliseerd.

Het slachtoffer in kwestie, de 44-jarige S.V. uit Menen, kwam uit de richting van Rekkem en reed met haar elektrische fiets in de richting van Lauwe. Ter hoogte van het kruispunt van de Dronckaertstraat en de N58 liep het grondig fout. De bestuurder van een Volkswagen break, een dame uit Menen, merkte de fietster niet op toen ze richting autosnelweg wilde rijden. Ze reed de fietster aan, die op de voorruit van de auto werd geslingerd. De toegesnelde hulpdiensten moesten de 44-jarige dame eerst ter plaatse verzorgen, alvorens ze naar het AZ Groeninge van Kortrijk kon worden gebracht. Haar toestand is ondertussen stabiel.

De bestuurster van de wagen kreeg te kampen met een emotionele shock en werd door familie opgevangen. Volgens de eerste vaststellingen wijst alles in de richting van een spijtig ongeluk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier