Medewerkers Wakkens wzc Samen houden Soirée Deluxe

De vzw WGO kondigt nu al aan dat deze tweede organisatie zeker niet de laatste wordt. (gf)
Redactie KW

Anderhalf jaar na de geplande afterworkparty houdt vzw WGO, met vier van de vijf leden die in het woon-zorgcentrum Samen in Wakken werken, een Soirée Deluxe ten voordele van verschillende goede doelen in het Sportkafee Jeugdcentrum in Waregem. Afspraak op vrijdag 15 oktober.

De toen recente uitbraak van de coronacrisis in ons land liet de afterwork op 19 maart 2020 niet toe. “We hebben het basisconcept behouden en voegen enkele leuke extraatjes toe”, zegt Sigmund De Sloovere. Hij vormt samen met Vicky Steelandt, Bram Naessens, Danielle Benoit en Delfine Desmet het groepje enthousiaste dertigers van vzw WGO dat het gebeuren organiseert. Voor wie de vereniging niet kent: WGO staat voluit voor WE GO. “Met de vzw willen we evenementen organiseren waarbij we ons belangeloos inzetten en alle winsten schenken aan zelf gekozen goede doelen.” De verengingen die gesteund worden zijn het Rode Kruis, Amp voetbal, Parkinsonliga, vzw voor Kinderen en Kinderkankerfonds.

Luxe tapasborden

“We verwelkomen iedereen vanaf 19 uur in vipstijl met een aperitief van het huis. De avond start met luxe tapasborden. Vervolgens verwennen we iedereen met een twee uur durend wereldkeukenbuffet. Voor de zoetebekken hebben we nadien nog een free candybar.” Dj Feliz en Djotty zorgen voor de sfeer tot 1 uur ’s nachts. “Ze zullen het beste van zichzelf geven in een dj-battle. Wanneer de avond zijn climax beleeft, kan het publiek zich helemaal laten gaan op de beats van Michiel Cnudde met een dj-set van twee uur”, klinkt het nog. Voor dit alles betaal je 30 euro per persoon.

De organisatie zal naar eigen zeggen pas tevreden zijn als iedereen op het evenement écht genoten heeft. “Geen massagedoe met een overvolle zaal, geen bier uit bekers, geen vuile toiletten… We gaan voluit voor kwaliteit boven kwantiteit.” De winst gaat integraal naar de gekozen goede doelen. Na een spaghetti-avond voor een 200-tal genodigden op ’t Gaverke twee jaar geleden is deze Soirée Deluxe het tweede event van vzw WGO, maar naar verluidt zeker niet het laatste. (TVW)

Info: www.facebook.com/vzw.wgo en op Ticketgang.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier