Medewerkers sportwinkel helpen collega’s in zoektocht naar vriendin

Willem en Thomas kunnen wel lachen met de stunt van hun collega's.© PNW
Willem en Thomas kunnen wel lachen met de stunt van hun collega's.© PNW
Redactie KW

Sinds dinsdag prijkt er een ludiek spandoek, met daarop twee medewerkers van sportwinkel Del-Sport, langs de Expresweg (N382) in Waregem. “Help jij onze collega’s aan een Valentijnsdate”, staat erbij. De heren kunnen er best om lachen. “We plagen elkaar regelmatig en nu zijn wij eens het slachtoffer.”

Bij sportwinkel Del-Sport kan je de komende weken niet alleen een paar loopschoenen of sportkledij vinden. Je kan er zowaar ook een date voor Valentijn opscharrelen. Aan de voorzijde van de winkel staan collega’s Willem (34) en Thomas (27) in de aanbieding, inclusief hun gsm-nummer.

“Allebei waren ze al een tijdje aan het klagen dat het onmogelijk is om in coronatijden een lief te vinden. Lachend had ik geantwoord dat we eens een banner zouden maken om hen te helpen. En dan hebben we dat ook echt gedaan”, zegt winkelverantwoordelijke David Vandekerckhove. “Los daarvan is het een lichtpuntje in moeilijke tijden. De klanten vinden het ook grappig.”

Geen aanzoek

Ook de heren in kwestie kunnen de actie best smaken. “Met de collega’s halen we regelmatig grappen uit. Ik wist dat er weer iets op til was en dat Thomas en ik nu eens het slachtoffer zouden zijn. Ik had het erger verwacht, het spandoek is wel mooi gemaakt”, vertelt Willem Eeckhout uit Kortrijk.

“Of mijn smartphone ontploft is? Dat niet, aanzoeken heb ik nog niet gekregen. Ik krijg vooral berichtjes van familie en vrienden. Ik verwacht niets, dus het kan alleen maar positief uitdraaien”, besluit hij. (PNW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier