Bij aankomst bleek het te gaan om een stuk van het dak en de onderliggende isolatie die vuur hadden gevat. Personeelsleden van de Spar hadden de vlammen zelf al gedoofd. De brandweer hoefde niet te blussen, ze controleerden het dak met warmtemeters en legden het terug dicht met een zeil.

Eigenares Sarah Bouton: "Gelukkig hadden we het vuur snel opgemerkt en konden we het zelf blussen. Voor hetzelfde geld was dit later op de avond gebeurd als de winkel reeds dicht was. Dan ging het veel erger geweest zijn." De schade bleef beperkt en niemand raakte gewond.

(DBI)

Bij aankomst bleek het te gaan om een stuk van het dak en de onderliggende isolatie die vuur hadden gevat. Personeelsleden van de Spar hadden de vlammen zelf al gedoofd. De brandweer hoefde niet te blussen, ze controleerden het dak met warmtemeters en legden het terug dicht met een zeil. Eigenares Sarah Bouton: "Gelukkig hadden we het vuur snel opgemerkt en konden we het zelf blussen. Voor hetzelfde geld was dit later op de avond gebeurd als de winkel reeds dicht was. Dan ging het veel erger geweest zijn." De schade bleef beperkt en niemand raakte gewond.(DBI)