Medewerkers Ruddersstove in Brugge steken senioren hart onder de riem met flashmob

© gf
Redactie KW

Het team van maaltijdzorgorganisatie Ruddersstove, de keukendiensten van OCMW Brugge, heeft voor een verrassing van formaat gezorgd. Zowat alle personeelsleden brachten een dansoptreden op de tonen van “Kom Wat Dichterbij” van Gene Thomas, in de uitvoering van Regi ft. Jake Reese & OT, zoals die in het VTM-programma “Liefde voor Muziek” te zien en te horen was.

De impact van het coronavirus blijft voelbaar bij alle maaltijdgebruikers van Ruddersstove thuis, maar ook in de Brugse woonzorgcentra van OCMW-vereniging Mintus. Met deze ‘frivole flashmob’ wilde het team van Ruddersstove alle senioren een hart onder de riem steken.

https://www.youtube.com/watch?v=WwwpJIVBRYg

Maar het is ook een merci aan iedereen die tijdens de coronaperiode het beste van zichzelf heeft gegeven. In de eigen organisatie Ruddersstove moesten alle zeilen bijgezet worden en werd een enorme flexibiliteit verwacht, maar ook elders bij OCMW Brugge en zijn welzijnsverenigingen, en in de woonzorgcentra, toonden de mensen een grote weerbaarheid.

Wekenlang werd door de Ruddersstove-medewerkers na de werkuren gerepeteerd, en uiteindelijk werd de flashmob in twee takes opgenomen met vijf camera’s en een drone.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier