"Zoals verwacht is haar heup al een paar dagen terug uit de kom", staat op de Facebookpagina van Mila te lezen. "Deze moet weer geopereerd worden. De verwondingen zien er goed uit. Ze worden met een laser verder behandeld om ze zo snel mogelijk te dichten. Na de operatie start zo snel mogelijk de revalidatie op een loopband in het aquarium. Hopelijk is Mila dit weekend weer thuis."

Mila is de mascotte van de paardenclub. Ze werd op 11 november het slachtoffer van een verkeersaccident en het zag er niet goed uit. De viervoeter werd met verschillende zware breuken naar de dierenkliniek in Merelbeke gebracht. Er werd ook een crowdfundingsactie opgestart om de zware medische kosten te kunnen betalen.

(CMW)

"Zoals verwacht is haar heup al een paar dagen terug uit de kom", staat op de Facebookpagina van Mila te lezen. "Deze moet weer geopereerd worden. De verwondingen zien er goed uit. Ze worden met een laser verder behandeld om ze zo snel mogelijk te dichten. Na de operatie start zo snel mogelijk de revalidatie op een loopband in het aquarium. Hopelijk is Mila dit weekend weer thuis."Mila is de mascotte van de paardenclub. Ze werd op 11 november het slachtoffer van een verkeersaccident en het zag er niet goed uit. De viervoeter werd met verschillende zware breuken naar de dierenkliniek in Merelbeke gebracht. Er werd ook een crowdfundingsactie opgestart om de zware medische kosten te kunnen betalen.(CMW)