https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Mats Verschaeve (7) te zien met vakantiefoto in K3-clip ‘Bikini vol zand’

De vakantiefoto van Mats Verschaeve werd opgenomen in de nieuwe K3-clip 'Bikini vol zand'. © PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Sinds vrijdag 12 juni kan je de nieuwe K3-clip ‘Bikini vol zand’ zien op Studio 100 TV, de gratis Studio 100 Go app en het K3-kanaal op YouTube. Vooraf lanceerde K3 een oproep naar de fans toe om vakantiefoto’s te verkrijgen. Uit de 7.000 ontvangen foto’s werden er maar een beperkt aantal gehaald die in de clip te zien zijn. Eén vakantiefoto is deze van de zevenjarige Mats Verschaeve uit Lendelede.

Het was papa Jelle Verschaeve die de oproep van K3 las op internet. Omdat dochter Elodie gek is van de muziek van K3 besloot hij twee foto’s door te sturen. Eén van dochter Elodie en één vakantiekiekje van zoon Mats tijdens hun verblijf vorig jaar in de Dominicaanse Republiek. Het was ook papa Jelle die zag dat de foto van zoon Mats werd opgenomen in de clip. “Natuurlijk is Elodie ontgoocheld. Je moet ook goed kijken om onze zoon te zien, maar hij komt er toch in voor”, zegt papa Jelle, getrouwd met Siska Mattan. Mats zit in het eerste leerjaar van De Talententuin in Lendelede. Hij speelt voetbal bij de U8 van SV Zulte-Waregem. Hoort hij graag K3 zingen ? Mats schudt neen met zijn hoofd. Hij is meer fan van voetbal, maar toch is hij trots dat zijn foto in deze clip werd opgenomen. Misschien staan er nog andere West-Vlamingen op, maar we hebben nu toch al zekerheid dat één West-Vlaamse foto in de nieuwe K3-clip prijkt.

Waar de cirkel staat, zie je de vakantiefoto van Mats staan.
Waar de cirkel staat, zie je de vakantiefoto van Mats staan.

Bij de nieuwe K3-single ‘Bikini vol zand’ hoort natuurlijk ook een videoclip, die vorige week volledig coronaproof en met respect voor de veiligheidsmaatregelen werd gedraaid. In deze clip zitten dus ook de favoriete vakantiefoto’s, die de fans mochten insturen. Zo werden er mooie herinneringen opgehaald van vroeger, maar tegelijk kijkt K3 ook vooruit naar de mooie tijden die ons nog te wachten staan. Uit de meer dan 7.000 ingestuurde foto’s werd een selectie gemaakt. Het resultaat is sinds vrijdag jl. te zien op Studio 100 TV, de gratis Studio 100 Go App en het K3-kanaal op YouTube. Hanne : “Een clip opnemen volgens de huidige voorzorgsmaatregelen is niet altijd even gemakkelijk, maar we hebben ons 200% gesmeten om iets moois neer te zetten.” Klaasje : “We waren blij dat we na al die weken eindelijk nog eens op de set konden staan. Toch missen we het contact met ons publiek enorm.” Marthe : “Het wordt voor ons en iedereen een speciale zomer, maar met dit nieuwe liedje proberen we de zomer toch wat meer kleur te geven.” (PADI)

Dé vakantiefoto van Mats.
Dé vakantiefoto van Mats.© Repro PADI

Mats Verschaeve (7) te zien met vakantiefoto in K3-clip 'Bikini vol zand'

https://www.youtube.com/watch?v=tsvZaoW8Z6g

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.