Matige opkomst voor Langemarkse nieuwjaarsreceptie

In de lounge van wzc De Boomgaard kwamen vrijwilligers, leden van adviesraden en mandatarissen bijeen om te klinken op het nieuwe jaar. De opkomst was eerder matig.

We zien v.l.n.r.: De schepenen Dominique Cool en Peter Vantomme, algemeen directeur Sabine De Wandel, burgemeester Lieven Vanbelleghem en de schepenen Marleen Soete en Johan Vanysacker. © foto PCO

Burgemeester Lieven Vanbelleghem keek tijdens de receptie achterom en blikte vooruit. “2019 was voor de nieuwe bestuursploeg van CD&V en N-VA een jaar van aftasten en plannen smeden. Het resultaat is een meerjarenplan die een duurzaam, sociaal en een gezond financieel beleid nastreeft. We willen dat koppelen aan een kwalitatieve dienstverlening.”

Een nieuw, strak logo breekt met de vroegere stijl van de frontgemeente. Vanaf 2020 starten we met onze nieuwe plannen en uitdagingen. Daarom is de nieuwjaarsbijeenkomst ideaal om alle actoren te ontmoeten met wie we samen willen verder opbouwen en dankbaar zijn jullie als partner te mogen kennen.”

De burgemeester eindigde met een citaat van Marie Curie: “Niets in het leven hoeft gevreesd te worden. Het hoeft alleen begrepen te worden.”

Alle genodigden kregen een kalender voor 2020 mee. Het ontwerp was van de hand van de dienst vrije tijd. (pco)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.