Volgens het weekblad Dag Allemaal werden Sinerjey Meyfroodt en Marthe De Pillecyn al verschillende keren in Ieper, de thuisstad van Sinerjey, hand in hand gespot. 'De zwarte van K3' had eerder al een relatie met Viktor Verhulst, maar die liep op de klippen.

Nu zou ze dus samen zijn met de Ieperse danser Sinerjey, eigenaar van onder andere dansschool Da Jump in de Brugseweg in Ieper. Sinerjey werd bekend in Vlaanderen door zijn deelname aan het VTM-programma So You Think You Can Dance in 2012, maar hij brak pas helemaal door dankzij Baba Yega. Eerst ontkende de Ieperling nog dat hij iets te maken had met dat collectief, maar later bevestigde hij danser én choreograaf te zijn. Vorig jaar vond Sinerjey met Baba Yega onderdak bij Studio 100, toevallig ook de werkgever van... K3.

Volgens het weekblad Dag Allemaal werden Sinerjey Meyfroodt en Marthe De Pillecyn al verschillende keren in Ieper, de thuisstad van Sinerjey, hand in hand gespot. 'De zwarte van K3' had eerder al een relatie met Viktor Verhulst, maar die liep op de klippen. Nu zou ze dus samen zijn met de Ieperse danser Sinerjey, eigenaar van onder andere dansschool Da Jump in de Brugseweg in Ieper. Sinerjey werd bekend in Vlaanderen door zijn deelname aan het VTM-programma So You Think You Can Dance in 2012, maar hij brak pas helemaal door dankzij Baba Yega. Eerst ontkende de Ieperling nog dat hij iets te maken had met dat collectief, maar later bevestigde hij danser én choreograaf te zijn. Vorig jaar vond Sinerjey met Baba Yega onderdak bij Studio 100, toevallig ook de werkgever van... K3.