Marleen Wulleman organiseert eerste azaleaverkoop voor Kom op tegen Kanker

Marleen Wulleman nam het initiatief voor de azaleaverkoop in Vijve. © IVD
Redactie KW

Marleen Wulleman liep al enige tijd met het idee rond om iets te organiseren voor Kom op tegen Kanker. Uiteindelijk koos ze ervoor om deel te nemen aan de azaleaverkoop. Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september worden de bloemen voor het eerst ook in Sint-Eloois-Vijve verkocht ten voordele van Kom op tegen Kanker.

“Ik dacht lang na over een privé-initiatief om Kom op tegen Kanker te steunen, maar dat bleek niet zo evident”, geeft Marleen Wulleman toe.

“Omdat ik, zoals de meesten wellicht, in mijn familie en vriendenkring al geconfronteerd werd met die vreselijke ziekte wilde ik dit jaar absoluut iets doen. Via de site van de stichting zocht ik de nodige info op en ik koos voor een azaleaverkoop. Het is de eerste keer dat een dergelijke verkoop georganiseerd wordt in Sint-Eloois-Vijve.”

“Alleen kon ik dat natuurlijk niet, maar gelukkig sprongen een vijftiental familieleden en kennissen mee op de kar. Ons doel is minstens 700 azalea’s verkopen. Wij beginnen daar mee op vrijdag 14 september.”

Niet van deur tot deur

“Wij houden geen deur-aan-deurverkoop. Wij bieden de azalea’s te koop aan aan beide basisscholen, aan de warenhuizen en bij de bakker, plaatsen waar heel wat volk komt dus.”

“Wie eventueel nog een handje wil toesteken bij de verkoop, is van harte welkom en mag contact met mij opnemen.” (IVD)

Info: Marleen Wulleman 0474 65 70 56.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier