Markant Sint-Eloois-Winkel organiseerde lifestyle-event

Het bestuur van Markant bestaat uit Sofie Engels, Els Viaene, Ann Lippens, Sabine Snaet, Chantal Staelens en Cindy Braeckeveldt. © (foto JS)
Redactie KW

De lokale afdeling van Markant organiseerde een lifestylebeurs in De Link, over mode, kunst en beauty, met medewerking van tal van lokale handelaars en kunstenaressen.

Markant is een vereniging van ondernemende vrouwen die actief is in heel Vlaanderen en ongeveer 300 lokale groepen telt , waaronder Markant Sint-Eloois-Winkel. De Winkelse vereniging telt 130 leden en organiseert tien inspirerende activiteiten per jaar. Daarmee laat men de leden genieten van culturele workshops, interessante lezingen en leerrijke bezoeken, steeds met een maatschappelijke inzet.

Op dinsdag 10 maart vond in De Link een lifestylebeurs plaats. De klemtoon lag op ‘Vrouwen met een verhaal’, met mode, kunst en beauty als leidraad. De plaatselijke handelszaken tekenden present en er was een tentoonstelling van lokale kunstenaressen Siska Beeuwsaert (beeldende kunst) en Lien Vanmarcke (schilderkunst).

Bonafida uit Rollegem-Kapelle en Isola Fashion verzorgden er een modeshow met catwalk.

Verder kon Markant rekenen op de medewerking van heel wat lokale handelszaken en bedrijven, zoals CréationsS en Sikkema (maatwerk dameskledij), Cara Rosa (schoenen), Juwelen Isolde, Ohlala (lingerie), La Femme Garniture (knitwear), Opticien Rosseel, Fashion Emergency (kleur- en stijladvies), Chantly (parfumerie), Babor Institute, Oy Care (lichaamsverzorging), Brigitte Verbeke (voetreflexologie) en Crea-tekst (gepersonaliseerde artikelen).

Nieuwe dingen ontdekken, beleven en genieten met andere vrouwen die het maximale uit hun vrije tijd willen halen: dat is Markant.

Als alles goed gaat, plant de vereniging uit Sint-Eloois-Winkel op 21 april in de Izegemse Academie een nieuwe activiteit. Het wordt een workshop keramiek en potten bakken. Alles zal afhangen van de maatregelen tegen het coronavirus. (EDH)

Meer info via markantsewl@gmail.com of 056 50 98 69.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier