Markant Sint-Eloois-Vijve stelt jaarprogramma voor

Markant stelde in stijl zijn rijk gevulde jaarprogramma voor. “We hebben erg veel goesting om erin te vliegen. Goesting is de rode draad die door het programma zal lopen”, verduidelijkt bestuurslid Caroline Verbeke.

Lieven Debrauwer in het gezelschap van de bestuursleden Frieda Deblauwe, Marleen Ducatteeuw, Christiane Demeester, Nicole Buyck, Mieke Eggermont, Caroline Boonaert, Micheline Vanthuyne, Caroline Verbeke en An Vandermeulen. © IVD

“Wij zijn ondernemend, vernieuwend, creatief, leergierig en nieuwsgierig. Leergierig zijn wij vooral naar de manier waarop wij kunnen omgaan met pestgedrag. Nieuwsgierig naar hoe wij een belangrijk thema als seksualiteit kunnen bespreken en ook nieuwsgierig hoe een jong, ondernemend koppel succesvol een fruitbedrijf runt.”

“Voor onze openingsavond kozen wij voor ontspanning en gezelligheid. Lieven Debrauwer bekoorde met liedjes van onder meer Toon Hermans, Wim Sonneveld en Jasperina de Jong. Daarmee is de toon gezet voor een boeiend werkjaar met daarin klassiekers zoals de koffieklets in Port de Vive, de madammenlunch in De Houtsnip en ons nieuwjaarfeest in La Rosa D’Oro. Er zijn ook bezoeken gepland aan begraafplaats Uitzicht in Kortrijk, Omegabaars in Kruisem, Amandel in Wielsbeke en Flandrien kaas in Wervik. Er is ook een sessie bloemschikken en onze kookworkshop.” (IVD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.