Marilyn Manson komt naar Kortrijk

GF © GF
Redactie KW

Op 8 augustus is hij te gast tijdens het festival Alcatraz Metal Meeting dat zal plaatsvinden op de terreinen van Vives.

Na de open air editie van vorig jaar waren er heel wat lovende reacties. De terreinen en de bijhorende infrastructuur van de campus leent zich er uitstekend voor om er een festival als het Alcatraz Metal Festival te organiseren. Dit jaar werd er dan ook vlug tot een akkoord gekomen om de zevende editie van het festival opnieuw op de site van het scholencomplex te laten doorgaan.

Marilyn Manson

Hoewel de affiche nog niet helemaal compleet is pakt de organisatie alvast uit met enkele stevige namen. Niemand minder dan Marilyn Manson komt op 8 augustus naar Kortrijk om er de eerste dag van het festival af te sluiten. Van zijn in 1996 verschenen tweede album ‘Antichrist Superstar’ gingen wereldwijd maar liefst zeven miljoen exemplaren over de toonbank.

Verder staan er tijdens het weekend van 8 en 9 augustus nog 15 andere bands geprogrammeerd waaronder Twisted Sister, die vorig jaar en het jaar daarvoor te gast waren op de Graspop Metal Meeting in Dessel.

(BPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier