Marieke Doom winnaar van de Krottegemse Wandelzoektocht in Roeselare

Van links naar rechts Geert Doom, Camiel Remmery, Marieke Doom, Paul Doom en Frank Wauters. (gf)
Thomas Dubois

Van woensdag 12 mei tot zondag 13 juni 2021 kon iedereen die dat wenste deelnemen aan de Krottegemse Wandelzoektocht, die de Krottegemse Ransels hebben georganiseerd als troost voor de wegens corona voor het tweede jaar op rij afgelaste Krottegemse Feesten.

“Na alle deelnameformulieren grondig gecontroleerd en verbeterd te hebben, zijn we dan op zondag 11 juli overgegaan tot de prijsuitreiking op het terras van Breda Jazz, tevens het lokaal van de Krottegemse Ransels”, vertelt voorzitter Frank Wauters.

“Geert Doom en Alain Van Utterbeeck waren de samenstellers van deze fotozoektocht, maar Alain kon jammer genoeg niet aanwezig zijn op de prijsuitreiking. De eer om de winnaars te feliciteren kwam dus toe aan Geert.”

Opvallend in de uitslag is dat de drie winnaars alledrie uit dezelfde familie Doom komen en vooral dat deze familie geen enkele familiale of andere band heeft met samensteller Geert Doom.

De winnaars zijn:

1. Marieke Doom (dochter)

2. Paul Doom (vader)

3. Camiel Remmery (kleinzoon)

Ze ontvingen elk een fles Crémant d’Alsace en een gratis bon voor deelname aan de Piconuitstap die de Krottegemse Ransels samen met Breda Jazz zullen organiseren van zodra het in functie van de coronamaatregelen kan.

De geïnteresseerden kunnen de antwoorden op de vragen vanaf nu terugvinden op de facebookpagina van de Krottegemse Ransels of in café Breda Jazz.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten