Margot opent met CutArt eigen kapperszaak

Margot verwelkomt in haar zaak zowel vrouwen, mannen als kinderen.© DV
Margot verwelkomt in haar zaak zowel vrouwen, mannen als kinderen.© DV
Redactie KW

Op 1 juni opende Margot Zieminska (41), met roots in Polen, officieel de deuren van haar kapperszaak CutArt in de Marktstraat. In Polen was ze creative director en had er de leiding over drie kapsalons. “Toen promootte ik ook het merk ProSalon en dat zou ik ook graag weer in België doen via mijn nieuwe kapperszaak”, vertelt Margot.

In België had ze eerder al een kapperszaak in Antwerpen. Ook werkte ze jarenlang als make-upartist met modellen voor fotoshoots. “Dit wordt een nieuwe start”, klinkt het.

“In 2018 verhuisde ik met mijn twee kindjes hierheen omdat ik Nieuwpoort de mooiste stad aan de kust vind. De mensen zijn hier vriendelijk, open en ik heb hier een goed gevoel.” Klanten kunnen van Margot een goede service verwachten voor een goede prijs. “Sommige kapperszaken vragen zeer veel geld voor kwaliteitsvol werk, maar de waarde van kapperswerk mag daarop niet afgerekend worden. Iedereen kan bij mij dus een degelijke prijs verwachten”, belooft ze.

Toekomstplannen

De naam CutArt ontstond omdat Margot ook enkele schilderwerken aan haar muren heeft hangen, zodat het wat weg heeft van een kleine galerij. In de toekomst hoopt Margot trouwens in haar kapperszaak een hoekje in te richten waar ze ook aandacht kan besteden aan make-up. “Mijn zaak richt zich niet louter tot vrouwen. Ook mannen en kinderen zijn welkom. Daarbij wil ik in de toekomst graag ook workshops organiseren over make-up, ProSalon, dresscodes en meer”, besluit Margot enthousiast. (DV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.