Margot Deloose is chiroleidster in Aalbeke. Tijdens de blokperiode studeert ze met vrienden in het OC. Ze volgt lager onderwijs aan de VIVES in Kortrijk. En ze heeft al het diploma van opvoedster op zak.

Margot is 19 en weet uiteraard nog niet hoe ze haar leven er zal uitzien, maar ze weet wel dat ze iets wil betekenen voor haar medemensen. Ze verlangt intussen om te gaan werken.

Margot woont graag in Aalbeke, maar ze is ook blij zich een Kortrijkzane te kunnen noemen. Al was het maar omdat ze een verstokt supporter is van KV Kortrijk.

Margot Deloose is chiroleidster in Aalbeke. Tijdens de blokperiode studeert ze met vrienden in het OC. Ze volgt lager onderwijs aan de VIVES in Kortrijk. En ze heeft al het diploma van opvoedster op zak.Margot is 19 en weet uiteraard nog niet hoe ze haar leven er zal uitzien, maar ze weet wel dat ze iets wil betekenen voor haar medemensen. Ze verlangt intussen om te gaan werken.Margot woont graag in Aalbeke, maar ze is ook blij zich een Kortrijkzane te kunnen noemen. Al was het maar omdat ze een verstokt supporter is van KV Kortrijk.