Marc Desmet uit Heestert is de schrijver, producer en regisseur van 'Opa', een 100% West-Vlaamse langspeelfilm: van regie tot montage, van locaties tot acteurs, sponsors en medewerkers - meer dan 100 mensen. "Dan mag ik verdorie toch wel zeggen dat ik aan het westvlaanderen ben," knipoogt de regisseur. Twee jaar lang werkte de man aan de film. Bekijk hieronder het filmpje.

Je kan je ticket voor 'Opa' kopen via de website van Kinepolis of aan de kassa. Vandaag woensdag toten met vrijdag speelt de film om 17 uur en 19u45. Op zaterdag om 17 uur.

Hoe westvlaander jij?

Wat betekent westvlaanderen voor jou? Laat het ons via mail weten op wijwestvlaanderen@kw.be.

Hieronder een selectie uit de inzendingen die we de voorbije maanden mochten ontvangen.

)

Marc Desmet uit Heestert is de schrijver, producer en regisseur van 'Opa', een 100% West-Vlaamse langspeelfilm: van regie tot montage, van locaties tot acteurs, sponsors en medewerkers - meer dan 100 mensen. "Dan mag ik verdorie toch wel zeggen dat ik aan het westvlaanderen ben," knipoogt de regisseur. Twee jaar lang werkte de man aan de film. Bekijk hieronder het filmpje.Wat betekent westvlaanderen voor jou? Laat het ons via mail weten op wijwestvlaanderen@kw.be.Hieronder een selectie uit de inzendingen die we de voorbije maanden mochten ontvangen.)