Op 1 april 2015 verliet de 59-jarige Werner Haeck zijn verblijfplaats in Waregem. Hij vertrok die woensdagochtend te voet, tussen 1 en 3 uur 's ochtends, en sindsdien is hij spoorloos.

Werner Haeck is normaal gebouwd en 1m63 lang. Hij heeft kort bruin haar en blauwe ogen. Hij was begin deze week gevallen en heeft een snijwonde op zijn neus, een blauw oog rechts en een gezwollen linkeroog.

Hij droeg een grijze pull, een zwarte werkbroek en zwarte werkschoenen. Hij heeft een dekentje bij zich met grijze, bordeaux en bruine kleuren en de afbeelding van een beertje.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.

Op 1 april 2015 verliet de 59-jarige Werner Haeck zijn verblijfplaats in Waregem. Hij vertrok die woensdagochtend te voet, tussen 1 en 3 uur 's ochtends, en sindsdien is hij spoorloos.Werner Haeck is normaal gebouwd en 1m63 lang. Hij heeft kort bruin haar en blauwe ogen. Hij was begin deze week gevallen en heeft een snijwonde op zijn neus, een blauw oog rechts en een gezwollen linkeroog.Hij droeg een grijze pull, een zwarte werkbroek en zwarte werkschoenen. Hij heeft een dekentje bij zich met grijze, bordeaux en bruine kleuren en de afbeelding van een beertje.Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.