Op zaterdag 22 augustus, rond 10 uur in de voormiddag, verliet Patriek Desplenter (37) het zorgcentrum Rustenburg in Brugge. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Hij vertrok met een blauwe Renault Laguna met nummerplaat XGL-521. De man is normaal gebouwd en ongeveer 1m70 lang. Hij heeft kortbruin haar. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij sportieve kledij.

Heb je meer informatie over dit feit, neem dan contact op met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. Je kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu..

(FJA)

Op zaterdag 22 augustus, rond 10 uur in de voormiddag, verliet Patriek Desplenter (37) het zorgcentrum Rustenburg in Brugge. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.Hij vertrok met een blauwe Renault Laguna met nummerplaat XGL-521. De man is normaal gebouwd en ongeveer 1m70 lang. Hij heeft kortbruin haar. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij sportieve kledij.Heb je meer informatie over dit feit, neem dan contact op met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. Je kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu..(FJA)