Een politiepatrouille ziet omstreeks 19.50 uur een voertuig zwalpen en van op het President Kennedyplein de A10 oprijden richting Jabbeke. De wagen wordt meer dan een kilometer achtervolgd en haalt bij de achtervolging snelheden van 190 kilometer per uur. "Ter hoogte van de afrit Zandvoorde kan de patrouille de wagen uiteindelijk aan de kant zetten.

Aan het stuur zit een 38-jarige man uit Roeselare. Ondanks dat de man een negatieve ademtest aflegt wordt zijn rijbewijs toch voor 15 dagen ingehouden gezien zijn overdreven snelheid", aldus commissaris Kris Allary van de Oostendse politie. De politie stelde nog een proces-verbaal op.

(JRO)

Een politiepatrouille ziet omstreeks 19.50 uur een voertuig zwalpen en van op het President Kennedyplein de A10 oprijden richting Jabbeke. De wagen wordt meer dan een kilometer achtervolgd en haalt bij de achtervolging snelheden van 190 kilometer per uur. "Ter hoogte van de afrit Zandvoorde kan de patrouille de wagen uiteindelijk aan de kant zetten.Aan het stuur zit een 38-jarige man uit Roeselare. Ondanks dat de man een negatieve ademtest aflegt wordt zijn rijbewijs toch voor 15 dagen ingehouden gezien zijn overdreven snelheid", aldus commissaris Kris Allary van de Oostendse politie. De politie stelde nog een proces-verbaal op.(JRO)