Man uit Handzame is drie maanden na ongeval alsnog overleden

Jeroen Mol brak een rib en liep een klaplong op toen hij gekneld geraakte tussen zijn wagen en gevel. © a-BRF
Arjan Desante
Arjan Desante Medewerker KW

Jeroen Mol brak een rib en liep een klaplong op toen hij gekneld geraakte tussen zijn wagen en gevel. Na een strijd van drie maanden is hij vrijdag overleden aan zijn verwondingen.

Op dinsdag 7 november was Jeroen Mol (43) het slachtoffer van een bizar ongeval in Handzame. Hij geraakte gekneld tussen zijn wagen en woning en werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis van Roeselare. Daar bezweek hij op vrijdag 9 februari – ruim drie maanden na het ongeval – aan zijn verwondingen.

“Het overlijden Jeroen was niet echt een verrassing”, jammert zijn echtgenote Brigitte Van Eeghem. “Vier maanden lang ging ik elke dag naar het ziekenhuis en geloofden we in beterschap, maar in de laatste week ging het erg slecht. Hij was in een subcoma, iets tussen een diepe coma en bewustzijn. Spreken kon hij niet en zijn bewuste periodes waren kort, maar hij reageerde wel als ik sprak. Dat deed hij bijvoorbeeld met kneepjes in mijn hand. Op die manier gaf hij aan dat het niet meer ging.”

Het koppel had één dochter samen, de 13-jarige Xena. Jeroen had ook nog een dochter uit een eerdere relatie en twee stiefkinderen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier