Er zijn sinds woensdag strenge maatregelen van kracht in ons land. Daarmee hoopt de overheid het coronamonster te bedwingen en levens te redden. Een man die omstreeks 18.30 uur de Aldi in de Sint-Denijsestraat in Kortrijk binnen probeerde te geraken, trok zich daar echter niks van aan. Hij gedroeg zich verbaal agressief naar de mensen van de security toe en weigerde een gepaste afstand van de andere klanten te bewaren.

Uiteindelijk werden zowel de politie als een ambulance opgeroepen omdat de man zichzelf ook verwond bleek te hebben. Voor hij in de ambulance stapte bespuugde hij nog enkele agenten en ook in het ziekenhuis wist hij zich niet te gedragen. Er kwamen verschillende zorgverleners aan te pas om hem te kalmeren. De politie stelde een proces verbaal op. De man zal zich dus moeten verantwoorden voor de rechter.

(Annelies Nollet)

Er zijn sinds woensdag strenge maatregelen van kracht in ons land. Daarmee hoopt de overheid het coronamonster te bedwingen en levens te redden. Een man die omstreeks 18.30 uur de Aldi in de Sint-Denijsestraat in Kortrijk binnen probeerde te geraken, trok zich daar echter niks van aan. Hij gedroeg zich verbaal agressief naar de mensen van de security toe en weigerde een gepaste afstand van de andere klanten te bewaren.Uiteindelijk werden zowel de politie als een ambulance opgeroepen omdat de man zichzelf ook verwond bleek te hebben. Voor hij in de ambulance stapte bespuugde hij nog enkele agenten en ook in het ziekenhuis wist hij zich niet te gedragen. Er kwamen verschillende zorgverleners aan te pas om hem te kalmeren. De politie stelde een proces verbaal op. De man zal zich dus moeten verantwoorden voor de rechter.(Annelies Nollet)