De feiten speelden zich woensdag in de vooravond af. E.S. sloeg een ruit van het geparkeerde voertuig van het slachtoffer stuk. Daarna plaatste de verdachte een flesje met benzine in de wagen. Vreemd genoeg zou hij daarna aan een voorbijganger om een aansteker gevraagd hebben.

E.S. werd door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging tot brandstichting, maar ontkent dat hij de wagen in brand wilde steken. Naar eigen zeggen waren de feiten meer een soort waarschuwing of bedreiging, in het kader van een aanslepende vete tussen beide mannen. S. heeft immers een knipperlichtrelatie met de ex-vriendin van het slachtoffer. De Brugse raadkamer oordeelde vrijdagochtend dat de verdachte een maand langer in de gevangenis moet blijven.

(BELGA)

De feiten speelden zich woensdag in de vooravond af. E.S. sloeg een ruit van het geparkeerde voertuig van het slachtoffer stuk. Daarna plaatste de verdachte een flesje met benzine in de wagen. Vreemd genoeg zou hij daarna aan een voorbijganger om een aansteker gevraagd hebben.E.S. werd door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging tot brandstichting, maar ontkent dat hij de wagen in brand wilde steken. Naar eigen zeggen waren de feiten meer een soort waarschuwing of bedreiging, in het kader van een aanslepende vete tussen beide mannen. S. heeft immers een knipperlichtrelatie met de ex-vriendin van het slachtoffer. De Brugse raadkamer oordeelde vrijdagochtend dat de verdachte een maand langer in de gevangenis moet blijven.(BELGA)