Man gooit spullen uit kar van moeder aan Aldi: “Hij vond dat ik te veel mee had”

Cindy Gotelaere met haar man en drie kinderen. © TLG
Redactie KW

De moeder van een gezin met drie kinderen raakte maandagmorgen betrokken bij een schermutseling op de parking van Aldi in Oostkamp. Een man gooide er kwaad producten uit haar winkelkar. “Hij vond dat ik teveel mee had”, zegt ze.

Cindy Gotelaere (41) uit Ruddervoorde ging maandagmorgen winkelen bij in de Aldi in Oostkamp. De vrouw woont samen met haar man en drie kinderen en laadde haar winkelkar dan ook aardig vol. “We worden allemaal gevraagd om zoveel mogelijk thuis te blijven. Dus ik doe mijn boodschappen één keer per week. En ja, dan is dat inderdaad een volle kar. Dat kan moeilijk anders als je met vijf mensen onder één dak woont”, zegt Cindy.

Beschaamd

Maar toen ze haar boodschappen in har koffer aan het laden was, sprak een kwade man haar aan. Hij vond dat Cindy teveel had gekocht. En dat liet hij haar merken.

“Hij vroeg of ik nog wat voor hem had overgelaten. En of ik niet beschaamd was om de hele winkel leeg te kopen”, vertelt Cindy. “Ik probeerde hem uit te leggen dat ik een groot gezin heb en dat ik enkel mee had wat ik nodig had. En ik had geen grote hoeveelheden van bepaalde producten mee. Er zat zelfs geen toiletpapier in mijn kar en dat was ook zo.”

De man ging na de discussie de winkel binnen en stond na tien minuten alweer buiten. Cindy was nog aan het inladen en de man stapte op haar af. “Hij gooide allerlei spullen uit mijn winkelwagen op de grond. Ik stond perplex. Potten yoghurt vielen kapot en de frambozen lagen in het rond. Gelukkig kwam er een medewerker van de winkel op af en toen vertrok die man. Ik ben beginnen huilen, heb alles ingeladen en ben naar huis gereden.”

Begrip voor grote gezinnen

Cindy begrijpt naar eigen zeggen wel dat mensen in deze tijden angstig zijn. Maar ze vraagt wel begrip voor mensen met grote gezinnen. “Ik heb echt schrik gekregen. Het kan toch niet de bedoeling zijn dat ik elke dag naar de winkel ga om toch maar geen volle kar te hebben? In de toekomst zal mijn man gaan om de kar te vullen, ik durf niet meer. Hij zal het dan moeten doen als hij vrij is van zijn werk. Het klinkt absurd, maar door zo’n mensen durf je als groot gezin je kar niet meer normaal vullen. En dat kan niet de bedoeling zijn.”

(TLG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier