Bij het benaderen van het voertuig neemt de bestuurder de vlucht. Hierop start een achtervolging aan hoge snelheden doorheen Harelbeke, Deerlijk en Waregem. Uiteindelijk verliest de bestuurder de controle over het voertuig in een bocht in de Vichtsesteenweg te Waregem en komt in een lager gelegen veld terecht. De bestuurder verlaat hierop onmiddellijk het voertuig en tracht te vluchten in het veld. Betrokkene kan enkele meters verder gevat worden door de ploeg.

Bij de fouille op de persoon en het voertuig worden grotere hoeveelheden amfetamine (Speed), Crystal Meth, drugsspuiten en gebruikershoeveelheden cannabis aangetroffen en in beslag genomen. Het voertuig blijkt niet ingeschreven en niet verzekerd te zijn en wordt eveneens in beslag genomen. De bestuurder beschikt niet over een rijbewijs. Hij is gearresteerd en wordt in de loop van de dag verhoord voor deze feiten. De verdachte is gekend voor gelijkaardige feiten van drugs.

Bij het benaderen van het voertuig neemt de bestuurder de vlucht. Hierop start een achtervolging aan hoge snelheden doorheen Harelbeke, Deerlijk en Waregem. Uiteindelijk verliest de bestuurder de controle over het voertuig in een bocht in de Vichtsesteenweg te Waregem en komt in een lager gelegen veld terecht. De bestuurder verlaat hierop onmiddellijk het voertuig en tracht te vluchten in het veld. Betrokkene kan enkele meters verder gevat worden door de ploeg.Bij de fouille op de persoon en het voertuig worden grotere hoeveelheden amfetamine (Speed), Crystal Meth, drugsspuiten en gebruikershoeveelheden cannabis aangetroffen en in beslag genomen. Het voertuig blijkt niet ingeschreven en niet verzekerd te zijn en wordt eveneens in beslag genomen. De bestuurder beschikt niet over een rijbewijs. Hij is gearresteerd en wordt in de loop van de dag verhoord voor deze feiten. De verdachte is gekend voor gelijkaardige feiten van drugs.