Een man van middelbare leeftijd beroofde zich vanochtend vroeg van het leven in de Weststraat. De hulpdiensten, brandweer en politie snelden meteen ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat.

De feiten vonden iets voor 7 uur plaats. De Weststraat werd tussen het kruispunt met de Doelstraat en de Stationstraat voor alle verkeer afgesloten. Die werd rond 8.45 uur opnieuw opengesteld. De wetsdokter kwam ter plaatse om verder onderzoek uit te voeren.

Op sociale media zorgden de feiten voor heel wat opschudding. Het levenloze lichaam van de man was immers vanop straat te zien.

Vragen over zelfdoding: www.zelfmoord1813.be of bel 1813.

Een man van middelbare leeftijd beroofde zich vanochtend vroeg van het leven in de Weststraat. De hulpdiensten, brandweer en politie snelden meteen ter plaatse, maar alle hulp kwam te laat.De feiten vonden iets voor 7 uur plaats. De Weststraat werd tussen het kruispunt met de Doelstraat en de Stationstraat voor alle verkeer afgesloten. Die werd rond 8.45 uur opnieuw opengesteld. De wetsdokter kwam ter plaatse om verder onderzoek uit te voeren.Op sociale media zorgden de feiten voor heel wat opschudding. Het levenloze lichaam van de man was immers vanop straat te zien.