Haar eerste aankoop in Gambia was een koe voor een arm kroostrijk gezin. Zij werkte onverdroten verder en zette zich in voor projecten als de bouw van een school ondersteuning van een ziekenhuis en tal van andere projecten die de mensen konden helpen. Het arme Gambia is een stuk van haar leven geworden en haar leven werd helemaal in beslag genomen door Hart voor Gambia.

Thuis zorgde ze voor fondsen, zamelde kledij in en organiseerde tal van evenementen. Zij kon rekenen op heel wat medewerkers om de goederen ginder te krijgen. De reizen daarheen betaalde ze zelf, al het sponsorgeld dat binnenkwam, ging naar de hulpbehoevenden.

(PBM/foto LC)

Haar eerste aankoop in Gambia was een koe voor een arm kroostrijk gezin. Zij werkte onverdroten verder en zette zich in voor projecten als de bouw van een school ondersteuning van een ziekenhuis en tal van andere projecten die de mensen konden helpen. Het arme Gambia is een stuk van haar leven geworden en haar leven werd helemaal in beslag genomen door Hart voor Gambia. Thuis zorgde ze voor fondsen, zamelde kledij in en organiseerde tal van evenementen. Zij kon rekenen op heel wat medewerkers om de goederen ginder te krijgen. De reizen daarheen betaalde ze zelf, al het sponsorgeld dat binnenkwam, ging naar de hulpbehoevenden. (PBM/foto LC)