Maldegems bedrijf Timmerman schenkt 37.090 euro aan mugheli

De cheque van 37.090 euro werd dankbaar in ontvangst genomen. © SR
Stefaan Reuse
Stefaan Reuse Medewerker KW

Dirk en Brecht van het Maldegemse bedrijf Timmerman hebben vrijdagvoormiddag op de heli standplaats in Brugge een cheque van 37.090 euro geschonken aan dokter Nicolas Müller voor het Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening dat de mugheli in de lucht houdt.

De dokter en piloot Bart Van Damme mochten de cheque in ontvangst nemen. Met het geld kan er voor een half jaar brandstof gekocht worden om de heli in de lucht te houden. De dokter dankte de mensen van Timmerman. Ze hadden het vele geld opgehaald met de organisatie van een feest voor hun 75-jarig bestaan. Ze zijn al die jaren al een begrip op vlak van pvc en aluminium deuren en ramen. Ze hadden alle genodigden gevraagd om geen geschenk mee te brengen maar om een gift te doen voor de mugheli die het geld echt wel kan gebruiken.

Leveranciers, klanten en omwonenden werden uitgenodigd en ze pakten uit met een oldtimerrit. Al het ingezamelde geld bracht uiteindelijk 37.090 euro op. Ze hadden bij Timmerman gehoopt op 25.000 euro. De mugheli is regelmatig actief in de regio Maldegem.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.