https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Magazine Feeling en Stad Brugge organiseren shoppingweekend

Veronique De Vreese, Pablo Annys, Sofie Verheye en Ilse Snick stellen het Feeling shoppingweekend voor.© Davy Coghe
Veronique De Vreese, Pablo Annys, Sofie Verheye en Ilse Snick stellen het Feeling shoppingweekend voor.© Davy Coghe
Piet De Ville

Het mode- en lifestylemagazine Feeling en Stad Brugge organiseren op zaterdag 19 en zondag 20 juni voor de tweede keer een shoppingweekend in de Brugse binnenstad.

Feeling selecteerde een goeie 35 ‘must visit’ zaakjes die de bezoeker herkent aan de ‘Feeling hotspots’ raamstickers aan de etalages en dat weekend ook door de opvallende, ecologische balonnen. Het gaat hierbij niet alleen om winkels op zich maar ook om enkele leuke horeca-adresjes.

Goodiebag

De bezoekers worden in dit shoppingweekend verwend met een goodiebag die op die zaterdag, mits reservatie op voorhand via www.feeling.be/brugge kan afgehaald worden bij In & Uit op ‘t Zand. Ook de plannetjes van de diverse shoppingroutes zijn af te halen bij In & Uit, net als bij de hotspots zelf en de andere toeristische infopunten in de stad.

“Iedereen kan met dit handige plannetje onze Brugse topadresjes ontdekken. Fashionista’s kunnen hun hart verliezen aan de prachtige collecties van de Brugse zaken. In veel van hen krijg je in het shoppingweekend bovendien iets extra”, zegt schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys (Vooruit). “Dit gaat van gratis totebags, beautyproducten, oorbelletjes en heel wat lekkers bij een aankoop of beleving en sfeer bij enkele zaken, onder meer met heuse DJ sets.”

Ontbijt bij Monkey Eleven

Als kers op de taart krijgen de 40 eerst ingeschrevenen voor de goodiebag op zaterdagmorgen 19 juni een ontbijt bij Monkey Eleven aangeboden. Om het winkelen voor iedereen nog aangenamer te maken zijn de hoofdwinkelstraten – Noordzandstraat, Zuidzandstraat, Geldmuntstraat en Steenstraat) op zaterdag én zondag 19 en 20 juni autoluw tussen 13 en 18 uur.

Alle info: www.brugge.be/feelingshoppingweekend

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.