https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Magali van Coqotte wint wedstrijd ‘Sinterklaas, The Masked Edition’

Benoit Vanhie en Cédéric De Wilde van Haandelaars kwamen de geschenkbonnen in de winkel bij Magali Van Loocke en Mathias Depauw overhandigen.© WK
Benoit Vanhie en Cédéric De Wilde van Haandelaars kwamen de geschenkbonnen in de winkel bij Magali Van Loocke en Mathias Depauw overhandigen.© WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Handelsvereniging Haandelaars blikt tevreden terug op de wedstrijd ‘Sinterklaas, The Masked Edition’. Lokale handelaars kropen daarvoor in het pak van sinterklaas en de mensen moesten raden wie er schuilging achter de witte baard.

Dit kon aan de hand van de stem van de goedheilig man, maar ook aan de hand van kleine hints die in een filmpje verscholen zaten. Magali van Loocke van traiteurszaak Coqotte raadde als eerste vier van de vijf sinterklazen juist. “We hadden het blijkbaar niet gemakkelijk gemaakt, want van de 150 deelnemers was er niemand die ze alle vijf kon raden”, zegt voorzitter Cédéric De Wilde. De sinterklaasactie was een groot succes: de filmpjes op de Facebookpagina van Haandelaars werden massaal bekeken en gedeeld. “Er was ook verrassend veel animo onder onze leden om sinterklaas te spelen”, glimlacht Cédéric. “We hadden daarvoor een rondvraag gedaan en al snel waren er meer enthousiastelingen dan nodig.”

Magali van Loocke won met haar deelname voor 250 euro aan geschenkbonnen, te besteden bij de leden van Haandelaars. Met de eindejaarsactie, die nog loopt tot en met 3 januari, zijn in totaal 2.500 euro geschenkbonnen te winnen. Daarvoor moet je zoveel mogelijk lokaal winkelen en stempels verzamelen op een spaarkaart.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten