Natan is een Belgisch modehuis van de ontwerper Edouard Vermeulen. Het modehuis is gespecialiseerd in luxekleding en accessoires voor vrouwen.

"De beweging om maskers voor gezondheidswerkers te produceren blijft groeien", klinkt het bij Natan. "Het is nu de beurt aan Edouard Vermeulen, van Natan, om zijn productie te stoppen en zijn werkplaatsen beschikbaar te stellen voor de productie van maskers. Momenteel zijn meer dan 5000 maskers in productie. Zijn ateliers zullen rechtstreeks werken voor de politie van Brussel en het Jan Yperman Ziekenhuis van Ieper, waar de Belgische couturier vandaan komt. Komende maandag zal Edouard Vermeulen zelf de maskers leveren aan Frederik Chanterie, de algemeen directeur van het Jan Yperman Ziekenhuis."

Natan heeft zeven eigen winkels. Het merk wordt wereldwijd verdeeld. Edouard Vermeulen is vooral bekend als de 'couturier van de koninginnen'. Zo kreeg hij in 1999 de opdracht om de trouwjurk van Koningin Mathilde te ontwerpen. "Vier medewerkers zijn bezig met de productie van de mondmaskers. de normale productie is al gestopt sinds maandag. Voor Edouard Vermeulen is het belangrijk om solidair te zijn met de dokters, verpleegkundigen en vrijwilligers die in eerste lijn staan", klinkt het nog. (TOGH)

Natan is een Belgisch modehuis van de ontwerper Edouard Vermeulen. Het modehuis is gespecialiseerd in luxekleding en accessoires voor vrouwen. "De beweging om maskers voor gezondheidswerkers te produceren blijft groeien", klinkt het bij Natan. "Het is nu de beurt aan Edouard Vermeulen, van Natan, om zijn productie te stoppen en zijn werkplaatsen beschikbaar te stellen voor de productie van maskers. Momenteel zijn meer dan 5000 maskers in productie. Zijn ateliers zullen rechtstreeks werken voor de politie van Brussel en het Jan Yperman Ziekenhuis van Ieper, waar de Belgische couturier vandaan komt. Komende maandag zal Edouard Vermeulen zelf de maskers leveren aan Frederik Chanterie, de algemeen directeur van het Jan Yperman Ziekenhuis." Natan heeft zeven eigen winkels. Het merk wordt wereldwijd verdeeld. Edouard Vermeulen is vooral bekend als de 'couturier van de koninginnen'. Zo kreeg hij in 1999 de opdracht om de trouwjurk van Koningin Mathilde te ontwerpen. "Vier medewerkers zijn bezig met de productie van de mondmaskers. de normale productie is al gestopt sinds maandag. Voor Edouard Vermeulen is het belangrijk om solidair te zijn met de dokters, verpleegkundigen en vrijwilligers die in eerste lijn staan", klinkt het nog. (TOGH)