Lunch Garden stopt ook afhaalmaaltijden

Er kunnen geen maaltijden meer afgehaald worden bij Lunch Garden. © belga
Redactie KW

Door de strengere maatregelen zet Lunch Garden haar ‘Come In & Take Out’-concept stop vanaf vandaag waardoor de restaurants opnieuw volledig sluiten. Maaltijden die door de sluiting niet verkocht zullen worden, schenkt de keten aan ziekenhuispersoneel.

De voorbije weken organiseerden nog 34 van de 74 vestigingen van Lunch Garden afhaaldiensten. “Ons personeel heeft er de laatste weken alles aan gedaan om onze trouwe klanten te blijven bedienen via ons Come In & Take Out concept, maar we beseffen dat de komende weken vooral thuis zullen doorgebracht worden.”

“Het wordt een moeilijke periode voor iedereen, maar we beseffen dat de druk op het zorgpersoneel reeds maanden hoog is. Wat we reeds hadden voorzien in onze verdere uitrol van het assortiment, nl. koude takeoutschotels, wordt daarom met plezier aan het zorgpersoneel, onze helden, geschonken”, verduidelijkt CEO Ann Biebuyck

De 1.200 koude schotels die het bedrijf nog klaar had staan, zal het bedrijf komende vrijdag schenken aan het Imeldaziekenhuis in Bonheiden en het AZ Sint-Maarten in Mechelen.

In West-Vlaanderen heeft Lunch Garden filialen in Brugge, Jabbeke, Kortrijk en Sint-Eloois-Vijve.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier