Lucien Vandenbroucke uit Izegem maakt kans om publieksprijs van de National Geographic fotowedstrijd te winnen

© (Foto Frank)
Redactie KW

Lucien Vandenbroucke uit Izegem is één van de 10 genomineerden in de categorie ‘Landschap’ van de National Geographic fotowedstrijd 2021. Met zijn foto ‘Ochtendgloren’ wist hij genoeg stemmen te verzamelen om het tot de laatste 10 te schoppen. De foto met de meeste stemmen wint de felbegeerde publieksprijs.

Nog tot 7 november kan er gestemd worden op de 10 genomineerden. De uiteindelijke winnaars van de 3 categorieën ‘Dier’, ‘Landschap’ en ‘Mens’ worden op 21 november bekend gemaakt.

Naast een glazen award en een jaarabonnement op National Geographic Magazine ontvangen de winnaars een OPPO Smart Watch. Daarnaast verschijnen de winnende foto’s in de Nederlandstalige editie van National Geographic Magazine.

Dus een warme oproep, help Lucien om de wedstrijd te winnen door te gaan stemmen op www.nationalgeographicfotowedstrijd.nl.

De National Geographic Fotowedstrijd is de grootste fotowedstrijd van de Benelux. Deze prestigieuze competitie, die in 2007 begon, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder fotografieliefhebbers in België en Nederland. De jury van de fotowedstrijd betaat uit fotografen Lieve Blancquaert, Sacha de Boer en Jasper Doest. Vanuit National Geographic maken hoofdredacteuren Robbert Vermue en Renske Lamers samen met zendermanager Tim Beudel de jury compleet. Ook dit jaar presenteert Klaas van Kruistum de finale.

Iedereen uit Nederland en België kon foto’s insturen in de categorieën Mens, Dier en Landschap.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier